Ziliton Group atlieka švietėjišką misiją iškeliant į viešumą ir neleidžiant būti užmirstiems visiems Lietuvos security/hacking gėjams. Tikėkit vaivorykšte! P. S. apie aptiktą securitygėjų galite pranešti el. pašto adresu ziliton.group [at] gmail.com


2008 m. lapkričio 7 d., penktadienis

Kriugeris - nickas atitinkantis lamhakerio buda

Paruošė: Anonymous

Kriugeris - kas cia per vienas? Tai dar viena zvaigzde ar tik lama, kuris nulauzes kelis saitus nusprende pagarsinti savo nicka ir save bent trumpam pastatyti prie tikro elito - BloodKiller, Members, GODHack, KING...?

Kol kas zinoma, kad jis nieko doro neparode - tik keliolika nulauzti PHP-Fusion saitu su primityviausiais exploitais.

Didžiojo lamhakerio saitai: http://www.jums.tai.lt/ , http://www.hakeris.xz.lt/ , http://www.anti-one.xz.lt/ , http://www.visa-tiesa.xz.lt/ ir http://www.krg-clan.tk/.

Kol kas galiu drasiai teigti, jog tai tera lamhakeriu naujosios kartos atstovu vadas, nes jis nei is tolo neprilygsta didziajam hakeriui BloodKiller (nors teigia, kad lenkia ji). BloodKiller yra visiskai skirtingas, jo mastymas yra unikalus ir tobulas, o Kriugerio - nieko neissiskiriantis is kitu ir ganetinai konkretus (konkretus mastymas budingas gyvuliams).

O gal tai tik naujos zvaigzdes liepsnojimosi pradzia? Kiek pamenu, kai BloodKiller pradejo reikstis, irgi visi galvojo, kad tai tera menkas lamukas, taciau visi baisiai apsiriko ir isitikino tuo, kad tai yra didis zmogus, turintis milziniska programavimo patirti. Deja, apie Kriugeri kol kas to pasakyti negaliu, nes jis dar vaikas (o juk BloodKiller jau suauges zmogus buvo, kai tokius dalykus pradejo daryti ir be to, tai irodo BloodKiller gebejima viska labai greitai ir tobulai atlikti)...


Komentarų nėra: