Ziliton Group atlieka švietėjišką misiją iškeliant į viešumą ir neleidžiant būti užmirstiems visiems Lietuvos security/hacking gėjams. Tikėkit vaivorykšte! P. S. apie aptiktą securitygėjų galite pranešti el. pašto adresu ziliton.group [at] gmail.com


2008 m. lapkričio 7 d., penktadienis

Members - flegmatiskas sudo gabalas

Paruošė: Anonymous


Turbut zinote sita sena kriena. Kazkada su savo sugerovu Sult0nu valde antisecurity.org. Ir as ten lankiausi. Tada as labai gerbiau Members'a, nes jis tais laikais neatrode kaip sudo gabalas.

Galiausiai, jis pradejo durniuoti ir lauzyti normaliu zmoniu saitus, kurie tiesiog pamirsdavo laiku atsinaujinti savo saitus. Be to, Members'as lauze tik TVS ir nieko daugiau. Taigi, tokiu placiu racionu kaip didysis BloodKiller pasigirti jis negali.

Galiausiai Members iki tiek sulamejo, kad jam pradejo hakinti visi is eiles antisecurity.org. Pirma karta nulauze jam antisecurity.org Dark_Force uz visiska nusilaminima, o po to ir BloodKiller, GODHack, KING. Nuo to laiko kai buvo nulauztas antisecurity, Members buvo pramintas geju vadu ir jo saitas geju klubu, o visi to saito nariai, lendantys Members'ui i subine buvo praminti gejais. :D

Taciau, didysis BloodKiller, visu legendu siaubas negalejo susitaikyti su tuo, kad taip dergiamasi is normaliu zmoniu ir jis eme ir nulauze geju kluba. Members'as atsistate ir saziningumo instinktas uzejo GODHack, KING. Jie taip pat nulauze antisecurity.org. Taciau ju tas nuhakinimas prilygo saldainio atemimui is vaiko, jis nebuvo toks didingas kaip BloodKiller.

Po to seke perversmas PHP-Fusion fronte. BloodKiller nulauze www.php-fusion.lt. Kadangi riomas yra stukacius su darzelinuko mastymu, tai nusprende pasiskusti Digitanium. O Digitanium (digimonas) ir jo padlaizys KEFF (kefyras) nusprende nezaisti ir suristi ta isilauzeli. Taigi, jie nusisamde kazkokia spec tarnyba uz $10 000 su tikslu, kad supakuos BloodKiller. Gali buti, kad mes sios didybes jau nebeturetume, jeigu neeilinis BloodKiller planas kaip nusiplauti paciam ir pakisti kita - Members. BloodKiller ta ir padare. Isilauze i www.php-fusion.lt log'us ir juos suklastojo, kad juose butu atvaizduojami Members duomenys.

Mazdaug kova, kai pradejo dvesti Members'as, buvo nulauztas geju klubas ir po kiek laiko supakavo ji pati. Taip baigesi dedules Members viespatavimo era, kuria negailestingai sunaikino didysis isilauzelis BloodKiller. As BloodKiller po sito ivykio tik dar labiau pradejau gerbti, dievinti. BloodKiller - mano idealas.

Taigi, galiausiai noreciau pasakyti, kad Members, kuri kadaise gerbiau, tera flegmatiskas sudo gabalas. Gailiuosi, kad teko ji gerbti man. :D


1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

tu visus vadini gejais lendancius is subines, o pats tai nardai tam BloodKiller i sikna kaip reikalas.. taip kad pries kritikuodamas ka nors, paziurek i save..pats tu man panasus i geju :)